Solat Time

Tuesday, July 3, 2007

Captured memento..

Assalamualaikum..

Here we are again. And I present you a collection of captured memento for your viewing. Hope y'all enjoy it. Aku harap benda-benda elok macam ni akan berterusan insyaAllah... cumanya.. mungkin perlukan sedikit perubahan agenda.. ada pengisian ilmu ka, such as tazkirah.. ustaz kan ramai? So, why not kita kongsi apa2 jua ilmu yang ada sorang sikit. Mungkin tips2 bagaimana menghayun kayu golf dengan lebih baik, ataupun cara berkesan untuk melabur melalui Bursa Malaysia ka... apa-apa saja la.. takdak la masa berlalu dengan percuma dan kita tak ambil kesempatan yang sedia ada.. What say you?


And the story goes on and on.... Pictures that worth a thousand words. And it is not just MORE THAN MEET THE EYES.. Muahahahaha... I LIKE!!!!

6 comments:

Anonymous said...

Assalamulaikum sahabat...

Mak ai terliur aku tgk gambor kamben bako... "lazizun awie"

Mat Zeni

marn said...

awie awie (bukan abg sawi hero filem Merah). Memang laziizun jiddun.... Aku yang dok edit gambo pun terlioq bak hang!!! Dok rasalagi maneh dagin tu kat tekak aku.. Boleh pupus kambin lagu nih..

Anonymous said...

salam sahabat2ku
lepaih makan kambin nak makan yang lain pun tak berapa selera...tak tau la bila lagi leh dapat melantak kambin cam tu na..tapi tuan tanah malam tu sonyap ajo cam tak suko aje kita korban kambin kat umah dia hehehe...jgn lupa helo aku kalau nak buat lagi ok.

zaki

Anonymous said...

sampa...bersilang tangan yeop.....ammmpehhhhh. terlior aku. muahahahahahaha.

-faras-

Anonymous said...

muauauahaahaha...

benda sedap lagu tu la...

marn

Anonymous said...

Bersilang Tangan!! "have to lah" hah hah hah hah

Max Zeni