Solat Time

Tuesday, May 18, 2010

Pra-reunion

Assalamualaikum..

So, sesape yang berhajat nak join, silalah hadirkan diri.

Jemputan ke seluruh warga Komuniti87 ke majlis Pra-Union yang akan diadakan pada:
  • Tarikh: 29hb Mei bersamaan hari Sabtu di rumah Abu Atief (towkey Baraka).
  • Tempat: No. 176, Jalan Meru Impian 4, Halaman Meru (Anastoria Home), Bandar Meru Raya, Jelapang, Ipoh.
  • Masa: 3.00 petang.
  • Acara: Masak kambing dan pelbagai juadah. Ramah-mesra dan perbincangan untuk acara reunion kali ke-3 serta pembentangan maklumat terkini hasil kutipan yuran tahunan yang telah dan akan dilaburkan.
  • Tema: Semi-eksklusif.
Teman no hal nak masak kambin siang ke malam. Takut yang ada urusan je la. Teman ngikut kata jumhur je.. Buat yang berpenyakit, makan kambin tu toksah le banyak. Habuan rasa cap-cap di mulut udah le. Kang salahkan orang lain pulak aa.

10 comments:

marn said...

Ayuh kawan-kawan yang jauh dan dekat. Kita gegarkan Ipoh 29hb ni. Wa harap ramai yang join. Baru semangat nak urus tadbir Komuniti87 ni mencanak. Bukan ape, kalo sorang2, semangat tu kurang. Teman ni manusia biasa je.

Anonymous said...

salam ...

he he he

aku ni ngikut ajer . Janji sama - sama dapat faedahnya ...

adios .
SPEKI

ibnu jalal said...

salam,

nampak gayenye ade muke baru yang akan menyertai kite pada tanggal 29 Mei ni, pasti meriah, rugi kalau tak pi...

mart said...

Ader saper2 nak offer car pool form KL kita balik ari ler? tong2 duit minyak...

marn said...

Oh ya.. kawan2 dari kl ada masalah pengangkutan. not to say a big problem, cumanya kalau ada sesapa yang sanggup nak tumpangkan kawan2 dari KL, cantiq gak la tu. Murah, berpatutan, dan yang penting skali bleh sembang panjang dalam kereta. Aku akan blk bercuti di kampung hari Khamis 27hb tu, so.. aku akan datang dari Changkat Jering la.

Mart said...

Worst case scenario wa blk dgn famili la tp itu lah 5 hb nk balik lagi... huhuhu

abuateif said...

aku harap 29 hb ni jadi kenyataan...n aku prefer kalau pgrm ni kita buat malam sbb aku pun pagi sabtu tu ada kat bgn datoh lagi takut kalut jer la...

member2 yang dok jauh nak sembang lama takut tak puaih pasal dah lama tak jumpa umah aku terbentang luas utk hampa tidoq sabtu malam ahad....kalau tidok bujang 20 30 orang terbungkang tak dak hal punya hehehe insyallah umah aku muat utk hampa...

kalau yang nak family...nak aku tempah homestay pun tak pa...kat sekitar umah aku ni ada 4 homestay...kongsi 2 3 family baru baper hinggit jer.

abuateif said...

wehh mior speki...

masak lemak ikan toman ko masa bulan posa hari tu masih terasa kat kerongkong aku ni

MART said...

aBU aTIEF PUJI ADA MAKNA TU MEOR... JGN TAK PAHAM... KITA BUAT PTG MEMBAWA KE MLM LA...

marn said...

Cadangan: santai sebelah petang. Malam aktiviti bao kamben sambil meeting. Muahahahaha.. 2 in 1. cumanya nanti sementelah abu atief ada di bagan datoh di sebelah pagi hari 29 tu nanti, mintak tolong info kawan2 bila dah touchdown di umah anastoria tu..

Bukan apa, senang nak bajet timing. Kalo lambat, wa layan wayang dulu. Muahahahahaha...