Solat Time

Tuesday, March 27, 2007

Majlis Tahlil dan bacaan Yaa sin di Melawati (updated version)

Assalamualaikum...

Jemputan ke Majlis bacaan Yaa sin buat semua ahli Komuniti87 yang akan diadakan seperti berikut:

Tarikh : 31hb Mac 20007
Masa : Selepas Maghrib (solat Maghrib berjamaah)
Tempat : Taman Melawati, Ulu Klang. (bukan kat klang, tapi dekat Zoo Negara) Umah Izanee. Diulang!!! Umah Izanee.
Konsep : Casual Rock.... hehehehhe.. konsep 'potluck' yakni membawa maksud: kita pakat bawa lauk/kuih-muih sendiri, kita makan sama-sama.

Aturcara seterusnya; akan diadakan mini mesyuarat berkenaan pemergian kita ke Karnival Idrisiah 85 Tahun. Nak tau sapa yang boleh pi, sapa yang tak boleh. Sapa yang nak join pi konvoi dan sapa yang nak pi solo.

p/s: aku masih tak dapat info detail tentang arwah bini Arman Shahril. So, sesapa yang ada info, please update dengan aku.

7 comments:

Anonymous said...

Smlm aku contact Izanee.. dah dia kata dia avaiable pulak sbb majlis memancing tamat tengahari so ptg dia free dan mengajak buat tahlil kat umah dia jer... senang & dekat.. katanya.. so camno nih..

mat Zeni

Anonymous said...

Yahya ok, zulqurnain pon ok, waima PESE pon ok..

Mat Zeni

marn said...

wa nak kata pun tak kena, nak kata pun tak kena... macam ni la... kalau dah ramai yang ada sebelah sini, kita buat je la sebelah sini. Sini dalam ertikatanya di umah izanee la. Tapi, kena betui2 kompem la.

Kalu tak pun, tanya la si Yus.. mana nak pi tau.. kang merajuk la puloks. Aku no hal, mana-mana.. tapi atas persetujuan ramai. Pada aku, biaqla majlis tu berjaya insyaAllah.. tak kisah kat mana2 pun.

What say you....?

Jamil said...

mad, mika chk balik dgn yusrin.sbb smlm dia kata dia ok,dan dia akan turun p umah izanee.sbb takut mcm jamnul kata nnt kcik ati la pulok

Anonymous said...

Yus ok.. dia pon kata ofis dia skang dah semak sket byk brg sbb ada staff br masuk, so bilik dia dah jd cam store... Its actually good news to Yus lah sbb kebetulan umah Abg Iz Slow Rock Rockers Ulu Klang Clan (mak aii panjang nyer title).. free... CU

Mat Zeni

Anonymous said...

According to Abg Iz saper2 yg nak bwk baik ikan,sutun,KAMBEN,udang, ayam or DAGIN lembu yg tlh siap dimarinade adalah amat dialu2kan. Sebagai mana yg teman2 yg sudah merasa kehebatan kipasan Abg Iz yg lembut & SLOW ROCK STEADY dlm penghasilan ikan atau ayam bakar yg lalu pasti termimpi2 meleleh2 air liur mengenangkan nyer.. MMMM ni la nikmat dunia.. heh heh heh

Mat Zeni

ps err ikan dah ada sbb pagi tu dia dah pi pancing kat kolam..

marn said...

macam kepunden parang skeper le lu ni mat... masih terngiang2 rasa manisnya ayam dan ikan bakar di umah izanee. Seperti berlari-larian di tepian pantai sambil menikmati alunan muzika yang mendayu dan disapa manja angin bayu yang lembut membelai anak-anak rambut.