Solat Time

Monday, March 19, 2007

Karnival 85 Tahun Idrisiah

Assalamualaikum!!

Sapa yang nak pi ke Karnival tu nanti? Kalau ikut Mat, kita pi hari Sabtu. Nak tidoq mana? Ka balik hari? Aku mana-mana tak kisah.

Lagi bagus, kalau kita pakat2 konvoi. Lagi meriah. Aku pun boleh dapat banyak bahan nak letak dalam blog ni. Kalau nak pi solo pun tak kisah. Janji mau pi. Bukan apa, kat sini la kita nak kena tunjukkan komitmen kita nak jumpa dengan kawan-kawan lama. Mana la nak tau kan, kot2 siapa yang berniaga dapat peluang berniaga. Sapa yang nak jumpa kawan lama, dapat jumpa kawan lama. Atas niat masing-masing. Aku pi nak enjoy jumpa kawan, cari lubang bisnes, tengok tara mana Idrisiah la ni. Hehehehehe...

Nanti aku akan letak satu posting lama untuk arkib gambar masa buat perjumpaan bekas pelajar 'batch' 87 di KK dulu.

5 comments:

Anonymous said...

Tu cuma cadangan aku saja.. Pegi hari sabtu balik hari.. But this time around kena ada jadual & time frame bagi setiap singgahan br la organised sket.. still mengunggu komen dr sahabat yg lain

Mat Zeni

Anonymous said...

hurm... aku on ja mat.. ikut kata kawan2.

mar-cars-online.com

Anonymous said...

ehem..ehem..

nak gak join..;) tp u all selalu wat ut kaum2 adam je ke.. xkan PU3 kom87 sume dah jadi mk orang, dh xleh join korang..kawe nak g pun segan,nape PU3 kom87 yg lain xdtg,xdpt jmptn ke..?
Harap2 pasni, u all cuba sebar2kn wt sume skali..baru meriah.

-umira-

Anonymous said...

aku rasa la kan umi, kita ada jemput dulu. Tapi... feedback mendukacitakan. Tapi kalau umi nak, try set dengan pinaz. Aku rasa dia mau je.

marn-car-online.com

Anonymous said...

aku rasa la kan umi, kita ada jemput dulu. Tapi... feedback mendukacitakan. Tapi kalau umi nak, try set dengan pinaz. Aku rasa dia mau je.

marn-cars-online.com