Solat Time

Wednesday, March 21, 2007

Imbasan Perjumpaan Pelajar Idrisiah Sesi 87 di Kuala Kangsar Resort

Assalamualaikum..

Bersama-sama blog ni, aku sertakan gambar-gambar dan laporan ringkas daripada perjumpaan pertama 'batch' kita di Kuala Kangsar Resort, bertarikh 11hb. Jun 2005. Ramai di antara kita yang hadir dan tidak, masih belum dapat menatap gambar yang ada dalam simpanan aku selama ni. Jadi, aku rasa baik kita ramai-ramai pakat tengok gambar-gambar yang tersiar di sini.

Mesyuarat kali ke-3 di Wangsa Maju (dari kiri: Asri, Yahya, Pon dan Mat)
Tarikh: 20hb. Mac 2005

Bergambar masa usyar resort (ada macam cover album tak??)
Tarikh: 1hb. Mei 2005

Di belakang tu sekolah kita dolu-dolu.. (gambaq depa laaaagi)
Tarikh: 1hb. Mei 2005

Bacaan doa pembukaan oleh Al-Ustaz Kamarudin Adam
bersama pengerusi majlis kita malam tu; Abg Asri
Tarikh: 11hb. Jun 2005

Dari kiri: Faizal (Can), Farasafuan dan Fareez (stail buat kaum sendiri,
nak duduk dengan orang yang mula nama dengan huruf 'F').
Assobiyah sungguh!!

Ok!!!! SAMBUNGAN!!!!! UPDATED VERSION!!! (30/03/07)

Ustaz Azmir, Ustaz Lokman dan Ustaz Syukri
(bangga aku dapat ramai kawan ngan osetat!!)


Kiri: Ustaz CNI Karim, Lokman, Kamaruddin, Fareez & Zaki.

Yusrin khusyuk mendengar penerangan tentang skim labu peram daripada Zulqarnain

Mail (makan penuh sopan, tertibnya.. anak sapa la nih) dengan cikgunye: Cikgu Rahim

Aku ingatkan Christ Rock tadi, skali abg GayBox aka Husaini Dakir

Zul terima hadiah cabutan bertuah daripada Sir Hamdan malam tu sambil di'usyar' penuh 'envy' oleh abg Mat

Pemenang seterusnya; cikgu Kamaruddin Wok (Mat! lu ada main kroni ka?)

From right: Cikgu Din, Faisal Rahim aka Da Kadhi in da Haus, Yusrin, Azmir, Gaybox dan Can

Gambar ramai2 lepas abis majlis. Once 4 da lifetime dude!! Rugi sapa tak join!

Lepas abis majlis, lepak dan buat down memory lane la. Nostalgia dude!! Ni kat stesen ketapi.

Ustaz Fareez da Ghost Busta (ni sapa buat silap, dia tangkap masuk botoi. Ada brani?)

Pakat-pakat dok keluaq cerita lama la tu...

So, aku rasa cukup kot untuk imbasan. Nanti ada projek lain, kita pakat-pakat serbu bagi meriah.

p/s: banyak lagi gambaq2 yang ada dengan aku, tapi kualitas tidak sampai ke tahap yang memuaskan... oleh itu, redho dan pasrah je la dengan apa yang dapat hangpa tengok. Terima kasih.

6 comments:

Anonymous said...

Insaf sekejap bila tengok perut bulat2 heh heh heh heh

Mat Zeni

Anonymous said...

Makk aihhh Yahya hahahah

Aku ingat tok wali mana tadi. Lawa janggut hahahah

Btw Jamil, ayat miker tu dari dulu seroper je heheh. Tgk le mcm mana, teman tak boleh buat keputusan or commitment lagi pasal ke Perak tu, bukan apa, kekadang kerojer tu datang tak menentu. Weekend pun kerojer. Ngalahkan orang kerojer swasta je... Payah gak kerojer kat security agency ni ishhh... Later.

Mi.

Anonymous said...

Alamak lupa nak cakap, Jamnul miker load gambor tu besor sgt, kalo ada masa cuba adjust sikit wahh saiz 800x600 pun dah ok. Kalo ada masa le, anyway yang ada tu kira ok dah. Satu lagi kalo rajin taruk cBox kat bawah profile miker tu, bukan apa, kekadang masuk sini bukan nak komen sgt pun, kadang2 nak leave a short msg je. So cBox should be better to leave short msgs. Kalo tak keberatan le. Thanks. Later.

Mi.

Anonymous said...

Siapala mamat yang pakai nick name Mi, bole bg tau sapa....

Waduh...waduh...waduh Wak Ya ganteng sekali! Kalau aku selisih dgn wak tobat tak kenal, nasib baik la dah tgk gambar 2 tahun sudah.

Farasafuan bila hang nak balik kuale? Aku malam ni balik ke kuale.
(22-3-2007)

LUKMAN RAZI KAMARUDDIN

Anonymous said...

Cikgu Lokman ni ghanjor betui tak kenai aku... Sapa lagi batch 1987 Idrisiah yg miker panggil Mi? Lain la kalo aku pakai nick umira ke eheheh pertama kali aku tgk nick umira tu aku menung panjang... jenuh mikir sapa le gamoknya heheh, tapi takpe memory aku kuat nasib baik aku ingat lmao! Ok later guys.

Mi.

Anonymous said...

hahahahha aku tak perasan yang aku terasobiyah....punya le lama aku nak tunggu gambo ni yeop. Btw tq jamnul.

Aktiviti kat Kl maybe aku tak boleh follow, aku hanya leh tumpang syok dari jauh thru this blog.

chio, wasalam

-faras-

to lokman:- aku balik haritu wey, sorry tak sempat ke rumah mike, ada activity fishing mengfishing pulak. nanti aku balik lagi aku call hang.