Solat Time

Tuesday, March 20, 2007

Gambaq famili

Assalamualaikum!!

Aku ada la baca komen kawan-kawan. Yang pasai nak letak gambaq famili tu macam menarik. Aku tak tau la sapa lagi yang nak share kenalkan anak bini masing-masing dalam blog ni.

Aku boleh la buat satu posting untuk letak gambaq masing-masing, tapi nanti takut tak dapat sambutan. Apa2 pun, aku serah kat hangpa semua untuk setuju ke tidak untuk letak gambaq famili masing-masing dalam blog ni. Kalau nak, please send me ur family's pics plus with details such as names, ages and location.

Yang masih blom berfamili pun tak kisah la. Mana la nak tau kan? Bila selisih, baru la perasan. Tak gitu?

Pastu, mat ajak buat tahlil 31hb ni dan cadangannya di umah Izanee berkonsepkan 'pot luck'. Aku tak tau sapa lagi nak join. Apa2 details nanti aku update dalam ni.

13 comments:

Anonymous said...

Apa2 hal ptg ni aku cuba dapat kan keizinan Tuan Tanah Kedaung En Izanee dulu.. ni kira br peringkat cadangan.. Err Jamil nanti tanya skali Ust Amali kot2 beliau sudi jd pilot..

Mat Zeni

Anonymous said...

Antara yang terbaru; tuan tanah mr Izanee tak dapat nak joint sebab pi memancng sempena Maulidur Rasul. So, kena tukaq plan baru. Tengok apa Mat punya idea.

marn-cars-online.com

Anonymous said...

Susah susah buat je Pot luck & tahlil kat opis Yusrin je bleh la halau hantu kat situ... kurang2 dpt minum t.ali heh heh heh errr cam ner tuan tanah kedaung?

Mat Zeni

Jamil said...

ok insyAllah aku tanya Amali kalo2 dia nak jadi tekong utk tahlil.lagi 1 mad nak pg ipoh confirm hari ape?

kalo buat kat off yusrin cun gak tp kena tanya dia betul2.dia bg ke tak.

skrg hang p pujuk yusrin dulu k.

Anonymous said...

Yus dah approved ptg tadi....

Mat Zeni

Jamil said...

kalau dah approved hang set date aku ikut je.tapi kena ajak ramai sikit trmasuk yg pompuan kalu depa nak join

Anonymous said...

Dengan ini dimaklumkan majlis Tahlil & bacaan Yasin akan diadakan di Shah Alam (Alamat akan dikepilkan kemudian) pada 31 March 07 berkonsepkan "POT LUCK" bimaknahu masing2 bwk lauk barang seketui dua utk dikongsi bersama sahabat2.. sekian dimaklumkan

Yang menurut perintah (heh heh heh)

Mat Zeni

Anonymous said...

a'kum....
korg buat kat kl.aku tentu xleh join.aku ada keje hari tu. tapi aku join dari jauh dah la.aku pun teringin nak join korg. poket x mengizinkan...semoga diberkati.
cadangan! korang x ade idea nak buat duit utk program akan datang. xkan tabungan je..
boleh la tambah pendapatan!

mail

Anonymous said...

ok Mail 7apr ni turun la ipoh bleh kita buat mini meeting.. Kita nanti masa turun ipoh akan ada jadual so tak la buang byk masa kat satu2 tempat...

Mat Zeni

Anonymous said...

a'kum...
hari sabtu aku kerja. saje balik ke, ada program. kalau benda baik ni aku akan cuba sokong.aku cuba juga turun ipoh.



mail....

Anonymous said...

Karnival Idrisiah 85 tahun la cik mael oiiii kan dah ada topik dalam nih.. adoiiii hai

Mat Zeni

Anonymous said...

SORI MAT JENI ,AKU X PERASAN TARIKHNYA. TENGOK KEADAAN DULU. KORANG PUNYA AGENDA APA
MAIL..............

Anonymous said...

Tak de la apa2 agenda cuma nak bagi moral support jer..

Mat Zeni