Solat Time

Thursday, April 25, 2013

PR atau BN

Assalamualaikum..

Pahabaq semua? Sekarang dah masuk gear 3 untuk kempen pilihanraya kali ke13. Dan pendapat peribadi aku, PRU13 ini kalilah yang paling sengit.

Jadi, apa pilihan tuan/puan?


@


12 comments:

Anonymous said...

Of course la p.rakyat. ini kalilah....takbir

Anonymous said...

inikalilah kasi tukar

MASK OF ZORRO said...

kekalahan dlm p/raya disebebkan oleh penipuan,masih ada lagi insiden black out dlm tmpt pengiraan undi.petugas p/rakyat pun satu bangang,taktik ni taktik zaman purba tp x ada sapapun nk take action dlm bab ni,cthnya bagi amaran ke,buat kecoh sikit ke bg pihak satu lg tu cuak skt.bwk back up lampu suluh ke.kt lumut hr tu tah malaon mana mengaku petugas spr cuba nk bwk keluar peti undi pos dr lokap ipd manjung,nasib baik ada hamba allah yg prihatin pegi repot kt hj imran dan dgn pantasnya hj imran menggagalkan usaha tersebut,w/pun terpaksa bertindak agresif sikit.klu tidak tak merasa le pas nk menang parlimen lumut.pd semua penyokong pr wa nk pesan bahawa kita kena AGRESIF,klu tidak penat je kita berkempen selama ni.

GREEN LANTERN said...

AKU SETUJU,KITA KENA TEGAS WALAUPUN TERPAKSA BERTUMBUK,PUAK-PUAK DEPA NI MANA PAHAM BAHASA DIPLOMASI,NNT KEPALA KITA DIPIJAKNYA BALIK.KITA JGN TAKUT SEBAB INILAH YANG DINAMAKAN PERJUANGAN.KLU ORANG JENTIK TELOR KITA BIORKAN JE MAKNANYA KITA BUKAN PEJUANG TAPI PENAKUT.

lebei kopi sate said...

huiiiyo..hero komik marvel pun sokong pakatan yob,kome cakap boleh le sebab kome ada super power,kalo teman ada power mcm kome dh lame teman fire si ah jib gor tu,udah nyampah teman nengok muke dia.

kepten amareka said...

Hulk....... SMASH!

Anonymous said...

So, start today and rid yourself of those annoying and unsightly growth.
There are alternatives to having a skin tag froze, burned or cut off.
The skin tags will be cut with a method that is in accordance
with their location on the body and size.

my webpage how to get rid skin tags

Anonymous said...

Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like
you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to
drive the message home a little bit, but other than that,
this is excellent blog. A great read. I'll certainly be back.

Also visit my site: HCG Diet Plan

Hasnul said...

Takde citer pasal raya ke?bermaaf2an ke?kawan2 takde ke nak buat open house ke?DLL ke?

Hasnul said...

Salam semua warga komuniti87,dalam kesempatan ini,ana ingin menyusun 10 jari ini utk memohon ribuan kemaafan atas segala kesalahan,kesilapan dan halal kanlah segala makan dan minum,semoga hubungan persahabatan kita kekal selama-lama nya,amin.Selamat menyambut aidil Fitri,maaf zahir dan batin.

abuhusnie said...

Depa la ni tak berapa nak layan blog la hasnul...depa la ni sibuk layan whats up...

Hasnul said...

patut la...