Solat Time

Monday, April 1, 2013

Dalam minda rakyat Amerika

Assalamualaikum..

Apa habaq semua? Blog hantu memang macam ni.. tak commit dengan kerja, macam ni la hasilnya. Oleh yang demikian itu, tolong jangan contohi gerak kerja yang aku buat. Muahahahaha..!!


Ni peta mengikut pemikiran rata-rata rakyat amerika yang kononnya terbuka dan celik IT. Jangan terkejut kalau inilah peta dalam kepala otak depa.

Kalau tidak mahu jumud, kena banyak membaca dan bertanya pada yang ahli. Supaya kita terus relevan dengan keadaan sekeliling kita. Keep in touch!!!

1 comment:

Anonymous said...

Yg tu peta kat mana tu, peta kat buku geografi ka, peta kat bantal tidoq wa ka beder? HuHaHuHa! :-)