Solat Time

Monday, May 30, 2011

Jadi ke tidak?

Assalamualaikum..

Masa berjalan tanpa menunggu kita. Soalan aku, jadi ke tidak kita nak buat meeting untuk golongan bujang (bujang 3 juga termasuk dalam golongan ini)? Kalau jadi, bilanya nak buat? Sapa yang nak handle? Nak buat di mana? Sapa yang berminat nak join?

Aku kalau boleh, lagi cepat kita putuskan, lagi bagus. Tak la tergantung ja sama ada nak buat atau tidak. Kalau tak jadi, aku nak buat plan lain untuk keluarga aku. Jangan nanti last menet baru nak kata jadi. Bila x dapat join, mua kata macam-macam. Muahahahahaahah..!

So, apa kata survey?

3 comments:

Mart said...

Apa kata next week kita buat kambination kat Taman Melawati dulu.. masa tu kita bincang la cammner.. Btw tahniah buat Tuan Presiden yg dh dpt pangkat sarjan tiga calit color pink.. Congrats bro..

marn said...

TQ mart! Wa rasa cadngan tu bernas gak. lagipun dah lama ta kmelawat org tua si Izni tuh. Elok gak la tuh. 2 in 1.

Kiranya wa on je.. lain2 gumana?

marn said...

Nampak gayanya memang ramai yang sibuk masa cuti skolah ni...

so, aku kira memang tiada perjumpaan semasa dlm cuti nih.

Takpa, lain tahun panjang umoq kita jumpa.