Solat Time

Wednesday, June 18, 2008

Just for laugh

Assalamualaikum..

Terima kasih buat rakan taulan yang sudi meluangkan masa untuk singgah di blog ni. Aku harap semua bergumbira tatkala melepak di sini. Aku baru balik dari Genting. Ada kerja sikit kat sana. Maaf sebab lama tak update blog. 

Jokes to share with..

Tree full of monkeys

An organization is like a tree full of monkeys. All on different limbs at different levels. Some climbing up. The monkeys on the top look down and see a tree full of smiling faces. While the monkeys at the bottom look up and see nothing but assholes.

A bear and a rabbit

A bear and a rabbit are taking a shit in the forest when the bear looks at the rabbit and says "Do you have a problem of shit sticking to your fur?" The rabbit replies: "No! Never..". So the bear leans over and grabs the rabbit and wipes his ass.

Hambik..!!!
Maap ye.. tompang lalu..!!

6 comments:

Anonymous said...

Salam ... hg. ni Marn usah ler bw crite org putih . Aku ni idak pandai sangat .

NAsib baik hg letak gambor itik melintas . Kalu hg letak gambor si Khinzir melihat ... tobat lahum blog ni kena black list sebab dah haram

Deghoyan belanda ade ler ... nak ke Akie oiiii

Adiosss ... Speki

marn said...

kene le blajo bahse mat saleh ni yob. jangan le asyik kite dok kate tak pande. kene le bagi pande. aku pun idok le pande mane. Tapi kene le usehe.

Blajo ni tak berenti yob, minal mahdi ilal lahdi yang maksudnye dari dalam boyan sampe le liang lahat. takkan kite nak tau mende yang kite suke je. mende yang kite tak suke, kite tingge kan teruih. mana bulih macam tu yob. skoloh dulupun, kite blajo semue mende daripade ilmu hisabnye, jograpinye, inggerihnye, muhadathahnye, muhawarahnye, nahu, sorop, imla', sejarah dan sebagai.

minat kena dipupuk. sebab manusia akan bermusuh dengan perkara yang dia tak tahu / jahil.

lepaih tu, kalo aku letak babi sekalipun, takkan kene blacklisted punye sebab makan babi je yang haram. pegangnye tak haram. nengok pun tak haram. nak cium babi pun tak haram. nak bele pun tak pe tapi ape ke hey nye nak bele babi?

Yang penting di sini, kite kene perkasakan diri kita dengan ilmu pengetahuan, barulah Islam itu nampak perkasa di mata orang bukan Islam.

Ke macam mane?

bani hashim said...

hai meo offer akie jer.. ofer kat lain sama.. kami ni tak kesah durian belanda ker derhoyan jerman ker, derhoyan itali ker, dorhoyan switzerland pon kami sapu.. asal ader nama derhoyan jer.. jgn derhoyan hak orang lain udah ler..

membujur lalu
melintang patah
hidang derhoyan
abih kami menteke darah.. hihhih

marn said...

tu yang buat aku paneh bang bani oi!! die oper terbukak kat akie sorang je.. huish!! nak kate asobiyah orang perak ni tak juge. tapi memang tak kena la ajak sorang ja.

ada apa2 kot? Muahahaahahah!!!

Abe Mak said...

ajak sorang buat announcement kat satu dunia.. abg ali pon marah...

Anonymous said...

Salam ..

Aku ofer deghoyan belanda tu kat Akie coz dia peminat setia belanda ( demam euro ler ni ) ... tapi syang ... tuan tanah belanda kalah kat tuan tanah bekas komunis .

Alaaa ... bukan nyer cmua oghang kat dunia ni tau denghoyan belanda tu cam ner ... Kalu tanye kat oghang belanda pun dah tentu deme tu pun tak tau . Kot2 oghang sebelah peqak ajer yg panggil deghoyan tu deghoyan belanda ... tempat lain entah ler . Marn tanye bini hg . oghang Ganu panggil aper .


Adiosss. Speki