Solat Time

Wednesday, May 30, 2007

Perihal Pangkor dan Jawatan Kosong

Assalamualaikum..

How y'all doin'? Hope y'all doin' just fine. Me? Wonderful..! Pangkor is just around the corner. Can't help it. Too excited bout it. Hope nothin' will goin' wrong till the end of this week. The date and time still not to be changed. Still remain the same. Sesapa yang nak ikut, can do. Still open. Sesapa yang tak dapat ikut, just wish us luck and safe journey.

Lately aku agak sibuk sebab ada dua tiga job yang nak urgent. Oleh yang demikian, tak dapat la aku nak post posting-posting baru. Harap kawan-kawan suma bersabar. Jengok dan komen la apa patut. Sesiapa yang berhajat ada artikel, cerita, peluang kerjaya, iklan niaga dan idea yang nak diposkan dan dikongsi bersama diruangan blog ni, boleh emelkan ke alamat emel aku: loolapalooza@gmail.com

Aku harap blog ni akan sentiasa ceria dan tak putus kunjungan serta komen daripada kawan-kawan semua. Majulah blog untuk semua.

Ok, here are a few job opportunities needed ASAP (kalau yang berminatlah).

1) Site Engineer
requirement: minimum dip/degree.
experience: 2-3 years
salary: RM2K excluding Site allowance

2) Senior QS
requirement: minimum dip/degree.
experience: 2-3 years
salary: RM2K excluding Site allowance

Interested candidate, please fax or email your detail resume and expected salary to:

Human Resource
GAYA BINA CONSTRUCTION SDN BHD
13th Floor, Wisma Denmark
86 Jalan Ampang
50450 Kuala Lumpur
Tel: 03-2711 3518/19 Fax: 03-2711 3520
Email: gen@gayabina.com

3) Central Manager utk SPIKE program (Based Terengganu)
salary: RM3K excluding Site allowance

Interested candidate, please email your detail resume and expected salary to:
oeellemon@yahoo.com

4 comments:

Anonymous said...

salam...
mabruk la marn toya walaupun hang bizi tp ttp hang update blog ni...even tak dak orang nak kunjungi blog yang tak seberapa ni aku nak hang tau aku lah pengunjung setia...hang bubuh apa pun aku layan...lawak hang yang mone tu pun aku gelak berkahak-kahak...mabruk ya akhi!

"pangkor kiter yob"

zaki

Anonymous said...

salam...
mabruk la marn toya walaupun hang bizi tp ttp hang update blog ni...even tak dak orang nak kunjungi blog yang tak seberapa ni aku nak hang tau aku lah pengunjung setia...hang bubuh apa pun aku layan...lawak hang yang mone tu pun aku gelak berkahak-kahak...mabruk ya akhi!

"pangkor kiter yob"

zaki

Anonymous said...

woii..murahnya gaji! Cikgu sekolah pun lebih dari tu.If you pay peanuts, you get monkeys to do the job.Kasi angkat la sikit bro.

marn said...

gaji tu kawtimable... lagipun.. tu baru gaji pokok. tak masuk lagi claim dan imbuhan sebagai... apara.. gaji nak besaq, keja takmau pikui tanggungjawab... ada brani, mintak la.