Solat Time

Monday, December 28, 2009

Apa cerita kenduri adik Gebox?

Assalamualaikum..

Maaf dipinta buat kalian semua sebabnya aku takdan nak update blog kita ni. Makin suram jadinya. Sapa ada pi kenduri kahwin Gebox Jr? Aku nak gak au perkembangan masa hari kenduri tempoh hari.

Buat Gebox, aku memang takdan nak pi kenduri adik hang tu. Kecewa pun ada. Tapi dah disebabkan tugasan yang tak settle, maka aku tak dapat nak joinkan diri pi makan kenduri adik hang tempoh hari.

Apa2 pun, selamat Pengantin Baru aku ucapkan buat adik hang baru saja selesai kenduri kahwin. Moga allah SWT panjangkan jodoh hingga ke akhir hayat. Dan bahagia selalu, insyaAllah.

No comments: