Solat Time

Monday, March 17, 2008

SABAR YER..

ASSALAMUALAIKUM..

POHON BERSABAR BUAT SEMUA YANG TAK SABAR NAK BUAT 'DOWN MEMORY LANE' MASA DI PANGKOR TEMPOH HARI. AKU TENGAH SIBUK MENGURUSKAN URUSAN SEHARIAN. ADA MASA AKU SETELKAN SECEPAT MUNGKIN. 

TERIMA KASIH DI ATAS KESABARAN ANDA.

4 comments:

Anonymous said...

SALAM BUAT SEMUA ..

cEPAT LEEER , AKU YANG TAK PEGI NI PUN DOK TERTUNGGU-TUNGGU NAK NENGOK GAMBO HAMPA ... MESTI HEBAT PUNYE .

LUPE LEKK .. FARAS SAFUAN KIRIM SALAM BUAT SEMUA . DIA SIHAT AJER LE NI DIA ADE KAT ALOQ SETAQ , DARUL PEMBANGKANG ... HEK HEK HEK

SPEKI

Anonymous said...

selamat semua...
selalu gak jengah ke blog ni tapi tak beri respon pun sebab suka baca aje.
apa citer kat pangkor? ok ke semua?
Yellow ada mai ke?

TUMPANG LALU..

Anonymous said...

Assalamualaikum...

Ada hikmahnya aku tak pi ke Pangkor, buat masa sekarang abah tengah uzur sejak dua bulan yang lepas. Pada 3-3-2008 hingga 6-3-2008 dia dimasukkan ke Hospital Ipoh kerana sakit gout yang amat kronik dan sekarang masih berehat di rumah tapi tak ada selera makan sampai jadi lemah pasal kurang tenaga. Semalam adalah hari yang sedih untuk kami sekeluarga apabila nenek aku telah kembali menemui Allah sewaktu menunaikan solat subuh kerana sakit tua, umurnya pun dah 87 tahun.Beliau selamat dikebumikan di tanah perkuburan Masjid Tinggi selepas solat zuhur. Itulah cerita yang dapat aku kongsikan bersama.
Wassalam.

LUKMAN RAZI KAMARUDDIN

marn said...

Al-fatihah kita semua sedekahkan kepada nenda LRK yang telah pergi menyambut seruan Ilahi. Moga Allah memasukkan rohnya bersama-sama golongan yang diredhai, amin..